tiistai 12. heinäkuuta 2016

Niin lomalla

Reilu viikko on nyt takana tätä pidempää lomapätkää, jota myös kesätyöttömyydeksi kutsutaan. Uusi työsoppari alkaa sitten 15.8. ja sillon odottaakin ihan uudet kuviot töissä. Niistä oon oikeen hyvillä mielin, mutta kyllä tulee tämä kunnon tauko nyt tarpeeseen ensin. Ei viikko oikeen oo vielä riittänyt väsymyksen purkamiseen eikä kunnon rentoutumiseen.

Ollaan laitettu tässä kesän aikana kotia vähän uusiksi. Saatiin veljeltä muuttonsa tieltä kirjoituspöytä, mikä sijoitettiin vapaaseen makkariin. Oon pitkään kaivannut työskentelytilaa, pöytää mihin sais tietokoneen ja kaikki tärkeet paperit. Huippua et sellainen nyt on! Selkeesti enemmän houkuttaa nyt koneenkin avaaminen, vaikka huonossa jamassa tää kone edelleen on kirjoittamista aatellen. Ei vaan tuu nykyään enää konetta niin käytettyä, että uuden hankkiminen olis sellanen asia mihin haluaa nyt panostaa. Luurilla ja tabletilla tulee asiat hoidettua enemmän kuin hyvin nykyään. Mut toisko vaikka joulupukki uuden koneen jos oon loppuvuoden oikeen kiltti? Kirjoittamaan kyllä kaipaan kovasti enemmän ja sen uus kone mahdollistais paremmin.

Mun kesäkuun lomaviikolla pestiin ja öljyttiin terassi ja siitä tuli kyllä tosi kiva. Mietinnässä on kovasti kaikkea juttua, miten pihaa haluttais laittaa, mutta jää varmaan ensi kesään, että on vähän enemmän rahaa laittaa siihen hommaan.


Saatiin eilen myös alkuun olkkarin seinäprojekti, valokuvataulu. Siitä tulee kyllä tosi kiva!

                                     


Minttu kasvaa kovaa vauhtia ja on kyllä aivan mahtava ipana. :) Penturokotukset on käyty hakemassa ja seuraavaksi mietitään pentukouluja sitten. Neiti on aika arkajalka vielä kun ollaan paljon kotona, lenkeillä ei oikeen voi vielä käydä eikä oo paljon muiden koirien kanssa oltu tekemisissä. Kotona kouluttaminen sujuu tosi hienosti, uusia käskyjä Minttu oppii paremmin mitä odotin, mutta olishan se tosi tärkeää oppia tottelemaan myös muualla ja muiden lähellä kuin kotona meidän kesken. Minttu oppi miehen loman aikana lähes täysin sisäsiistiksi mistä oon tosi ylpeä! Yöllä herätään ulos pariinkin otteeseen, sen ehkä kärsii koska sisäsiisteys noin pienellä pennulla on mahtava juttu ja onhan sinne ulos helpompi kävellä kuin siivota jätöksiä sisältä koko ajan.

                                                 
                
                                 

Lomalla nyt tosiaan sitte vielä viitisen viikkoa. Tähän asti aika on mennyt tosi nopeesti vaikken ihmeempiä oo puuhaillut. Aamuisin tulee nukkua melko myöhään, mistä en ite hirveesti tykkää kun tuntuu et puolet päivistä menee hukkaan. Minttu kuitenkin valvottaa mua sen verran öisin, että paree vaan nukkua aamuisin että saa levättyä loman aikana kunnolla.

Mun elämäntaparemontti jatkuu edelleen. Reilu 11 kiloa sieltä helmikuun lopusta oon nyt kevyempi. Tuli pieni suvantovaihe tossa viime kuussa, kun en jaksanut kauheasti nipottaa ja olin töistä tosi väsynyt. Nyt lomalla sujuu tosi hyvin, liikkuminen on innostanut tosi paljon ja ruokavaliota on helppo pitää yllä kun ruokailuajat, rytmin ja ruuat saa täysin itse määrittää. Tästä aiheesta on tulossa vielä ihan oma merkintä, koska asiaan liittyy paljon ajatuksia, jotka haluan kirjoitella ylös. 

Lomalle ei oo sen kummempia suunnitelmia. Nautin ihan suunnattomasti tästä, että saa olla ja puuhastella kiireettömästi kotona. Mulle parasta on pitää kotia siistinä ja laittaa ruokaa joka päivä, olla ulkona ja nauttia kotielämästä. Sinänsä oon löytänyt itseni täysin oikeaan paikkaan oikean ihmisen vierelle, täällä asumisen myötä oon huomannut nauttivani asioista, joiden pari vuotta sitten ajattelin olevan tosi kaukaisia.

Siitä puheen olleen, meillä oli miehen kanssa kuukausi sitten 2-vuotispäivä. Aika hurjaa, että siitä on jo kaks vuotta kun alettiin tapailla. Niin paljon on ehtiny tässä ajassa tapahtua, pitkä, mutta samalla lyhyt aika ja niin nopeasti on mennyt. Päivääkään en vaihtais pois. Parempaa ihmistä en rinnalleni voisi toivoa, vaikka ekat puoli vuotta menikin siihen, ettei kumpikaan ajatellut, että parin vuoden päästä tässä ollaan. Onneksi elämä meni juuri näin. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti