tiistai 14. heinäkuuta 2015

Kesän suosikit

Hiphei, tuntuu tää kirjottaminen alkavan löytää taas kipinää alleen. Myös mun henkilökohtainen päiväkirja on saanu enemmän tekstiä kuin aikoihin. Alkaa olla se aika lomasta kun riittää aikaa ja energiaa kaikenlaiseen kivaan pikku puuhasteluun.

Ajattelin tänään listata vähän tämän kesän suosikkeja. Jotkut näistä ei kyllä rajotu vaan kesään, vaan ovat suosikkeja jo aiemmalta ajalta. :D

RUOKA:

 

 
 Aika monta viikkoa jo kaupoissa on olleet kokonaiset vesimelonit tosi edullisia, ja on niitä muutama tullut ostettua, koska edullisen hinnan lisäks ovat kyllä aivan törkeän hyviä! En kyllä parempaa väli- ja iltapalaa tällä hetkellä keksi. Kuvissa kaverina kotimaiset mansikat, tietty, sekä jo talvella löydetty herkku granaattiomena, jota pitkästä aikaa taas ostettiin, varsinaista superfoodia sekin. Hedelmät ja marjat noin muutenkin maistuu tällä hetkellä välipalana tosi hyvin.

Oon innostunut lomalla ruuanlaitosta aivan uudella tavalla. Siitä puuhasta oon toki kyllä aina tykännyt ja hyvin se multa luonnistuukin, mut nyt kun täällä talossa päivät emännöi niin on kyllä tullut panostettua ruuanlaittoon aivan eri lailla kuin pahimman kiireen keskellä. Lemppariraaka-aineet viime aikoina olleet kirsikkatomaatit, fetajuusto, kana ja rucola, tässäpä vähän mitä niistä on saatu aikaseksi.

 


 

 

 Grilliruoka tosin kuuluu kesän suursuosikkeihin, siitä ei tosin ole yhtään kuvaa, koska perus kana-pihvi-maissi-makkara-herkkusieni-linjalla mennään. Ja ihmetellään miten niin simppeli voi vaan aina olla niin hyvää!

LEMPIPUUHAT:

*Selfiet. Itsestänihän oon niitä napsinut jo yli kymmenen vuotta mutta viime aikoina oon saanut myös miekkosen ikuistettua otoksiin. :D 

 
 *Pussailu. <3

 


*Kukkien hoito ja niiden ihastelu. Valitettavasti mulla on vähän rajoittuneet puutarhanhoitokyvyt ja kukkamaani on säätilojen kannalta melko armottomassa paikassa, joten kaikki kukat ei tällä hetkellä voi ihan näin hyvin, mutta saapahan hoivata niitä vähän ylimääräistä.


*Pihalla makoilu. Olivat sääpessimistit mitä mieltä tahansa, niin mun mielestä on ollu sään puolesta ihan hyvä kesä. On ollu aurinkoisia päiviä paljon ja koko ajan melko lämmin. Helleaaltoa ei oo tullut, mutta minulle kelpaa tämäkin, onhan kuitenkin kesä. <3 Ihan kiitettävästi oon saanut pihalla makoilla ja auringosta nauttia


* Kävelylenkit. Nyt kun täällä vähän enemmän maaseudulla asustelee, niin osaa kyllä luonnosta ja kävelylenkeistä nauttia ihan eri tavalla. Tässä on lähellä paljon kauniita paikkoja ja kyllä joka kerta sielu lepää kun tuonne ihan lähimaastoonkin lähtee käppäilemään. Ihan selkeästi tämän asuinpaikan parhaita puolia.

*Lukeminen. Aina mulle rakas harrastus on saanut taas uutta tuulta, kun on ollut enemmän aikaa. Päivittäin tulee taas lueskeltua, yksi tämän kesän suosikeista toki uusin Fifty Shades -kirja. Judge me all you want, mutta hyvää viihdettä ovat!

VAATTEET:

Kesän parhaita puolia on selkeästi kevyempi ja helpompi vaatetus. Tänä kesänä oon tykännyt pukeutua sortseihin ja löysiin toppeihin, joita löysinkin hyvän kattauksen kesän alennusmyynneistä. Simppelit kokomekot on myös olleet suosikkeina, tämän hetken lemppari polkadot-mekosta valitettavasti saatavilla vaan tuo alin kuva missä kynnet mätsätty mekkoon.LEFFAT:

Tässä parin viikon aikana kun on hiukan enemmän sadellut, niin on tullut miehekkeen kanssa innostuttua leffoista uudella tavalla. (Ja nyt kun en nukahda aina iltakymmeneltä kun leffa on vasta alkanut :D). Viime aikojen suosikkileffoja:
 Mad Maxin uusin tsekattiin lauantaina leffassa miehen pyynnöstä, meikäläisellähän ei kyseisestä leffasarjasta oo mitään tietoa. Pakko kyllä todeta, viihdyin. Jos actionia pitää kattoa niin mieluusti sitten tuommosta kunnon tykitystä. :D Ihan hengästytti kun leffa loppui.

Tänä viikonloppuna oliskin sitten edessä tämmöstä nannaa:


Magic Mike XXL olis siis tiedossa, en nyt ihan heti muista montako kertaa oon edeltäjänsä nähnyt. :D Enkä kyllä epäile etteikö kyseessä olis kesän kuuminta leffa-antia. Judge me all you want taas, mutta I don't even care. :D

MUSIIKKI:


Siinäpä muutama ahkerimmassa kuuntelussa tänä kesänä ollut biisi. Kesämusalta haen hyvää mieltä ja sellaista, joita kuunnellessa voin myöhemmin muistella tämän kesän ihania muistoja.

Johan näitä suosikkeja tässä nyt tuli, miksei tämmöstä vois aina välillä tehdäkin. Hauskaa oli vaikka aikaa tähän kyllä meni. :D Viikonjatkoja kaikille, nauttikaa kesästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti