sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Twentynine

Sitten viime postauksen allekirjoittanut täytti 29, numeroa juhlittiin asiaankuuluvin menoin hyvässä seurassa. Oli huiput juhlat, kiitos kaikille osallistuneille, niin etkoilla kuin jatkoillakin!


Juhlien jälkeen näytti sitte tältä, onneksi hyvässä seurassa hyvän ruuan ja päiväunien kera vietetyn sunnuntain jälkeen darrapäivän siivous ei tuntunut niin kovin pahalta!Synttärilahjaksi sain muumuassa kirjan, jonka avulla synttäriteeman mukainen sisäinen villinainen pitäs olla pikkuhiljaa löytynyt. ;)Maanantaina, virallisena synttäripäivänä, ilostutin työkavereita muffareilla ja nautin samaisia synttärimuffinseja myös illalla kotona hyvässä seurassa. :)
Mikäli se nyt ei tästä jo käynyt ilmi niin mä rakastan synttäreitä, niin omia kuin muiden. Musta on tosi kiva, että jokainen saa itselleen yhden päivän vuodesta. :)

Toki synttärit laittaa nykyään myös vähän ajattelemaan. Maaginen kolmekymppiä lähestyy ja usein siihen liittyy asioita, mitä olis elämältään siihen mennessä halunnut. Mitä lähemmäs mä saavun kolmeakymmentä, sitä enemmän musta tuntuu että oon saavuttamassa tasapainoa ja hyvää oloa elämässäni. 28 oli tosi hyvä vuosi, oli henkisesti rankkaakin, mutta kehityin enemmän omaksi itsekseni, opin tärkeitä asioita ja oon tullut tähän, missä mulla on elämässäni tosi hyvä olla. Tärkeimpänä opin varmaan sen, että tärkeintä on nauttia hetkestä, paljon hienoa menee ohi jos elää menneisyydessä tai murehtii tulevaa.

Tänään mulla alkaa vähintään viiden viikon evakko mun omasta kodista. Linjasaneeraus, jota talonyhtiössä on valmisteltu jo vuoden, alkaa mun asunnon osalta huomenna aamulla kello 7. Vaikka mä olen tämän tiennyt jo pitkään, on se stressannut silti. Vaan muutamaa päivää ennen sain tiedon, että kämpästä noin puolet pitää olla pakattuna pois, siinä se tämä viikko rattoisasti sitten kuluikin. Ahdistaa joutua pois omasta kodista ilman omaa halua, olen tosin siinä mielessä onnekas että mun elämässä on muutama ihminen, jotka on mua todella isosti tässä asiassa auttaneet. Kiitos heidän, tänään mua ei enää ahdista, vaan lähden mun väliaikaiseen majapaikkaan ihan hyvillä mielin.

Mulla on jo jonkun aikaa ollut tosi onnekas ja hyvä olla, ihanan kesä on vaihtunut ihan kivaan syksyyn. Toivon mukaan kaikki jatkuu yhtä kivasti, niin mulla kuin teillä kaikilla muillakin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti