lauantai 4. lokakuuta 2014

Because I'm happy

Oon paristakin blogista viimeisen viikon aikana lukenut onnellisuudesta ja asioista, joista olla onnellinen. Ajatus pysäytti mut jotenkin äsken, ja mietin, että miksen kirjoittaisi itsekin onnen aiheista mun elämässä.

Oon täälläkin kertonu muutamaan otteeseen että mun alkuvuosi oli aika raskas ja ihana kesä käänsi suunnan parempaan. Tällä hetkellä elo on tasaista ja melkein joka päivä aika kivaa. Siihen on aika paljonkin syitä.

Minut tekee juuri nyt onnelliseksi...


....mun työ. Työlästä, väsyttävää, hektistä ja ajoittain raskastakin, mutta niin palkitsevaa. Keväisen työuupumuksen jälkeen oon erittäin kiitollinen mun ihanista työkavereista, varsinkin mun työtiimistä, joiden kanssa homma toimii ja kaikesta voi jutella. Pus!....mun viikon päässä häämöttävät synttärijuhlat. Oon aivan synttärifriikki ja näitäkin juhlia oon suunnitellut elokuusta asti. Saa parhaat ystävät kasaan ja pitää kunnolla hauskaa, mikä sen parempaa!


....ystävät, tietenkin. Nähdään sitten useammin tai harvemmin, niin on mahtavaa, että tietää olemassa olevan ihmisiä jotka on aina tukena, varsinkin vaikeilla hetkillä. Love you!


....lauantai-ilta, punaviini ja tumma suklaa.


....syksy. Mun lempivuodenaika. Viileän virkistävät aamut, ihanan värikkäät puut, uuden alun tuntu.


....uudet kengät. Uusin keskiviikkona syksyn ja talven kengät kerralla, kelpaa tassutella.


...se fiilis, kun kaikki vaan on ihan hyvin. :)


...viikonloppu, kiireettömyys ja kunnon yöunet.


....tämän päivän kirja- ja ruokamessut, kivat ostokset ja äidin seura. :)Sitten on niitä asioita, joista joku on jo kirjoittanut paremmin:
Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti