torstai 20. marraskuuta 2014

Kuulumisia

Johan tosta viime päivityksestä taas tovi vierähti. Riittäis kai sitä asiaa joka päiväkin, jotenki sitä ei vaan muka ehdi ja jaksa kirjottaa vaikka mielessä kyllä on useinkin.

Viidettä viikkoa ollaan evakossa Nupun kanssa. Putkistoremontti valmistui viime viikolla etuajassa, mutta mun vuokranantajat ovat sählänneet keittiöremontin kanssa, joten kotiinpaluu viivästyy vielä ainakin viikolla. Tää aiheuttaa mulle nyt jatkuvaa päänvaivaa, huolta ja harmia kun tosi lyhyellä varoitusajalla ilmoitetaan asioita, joiden takia en voi palata kotiin.

Maailman suurin onni tässä vaiheessa ovat läheiset ihmiset, joiden ansiosta en ole taivasalla enkä yksin asian kanssa, K-I-I-T-O-S jokaiselle mua auttaneelle ja piristäneelle.


Yleensä vastoinkäymiset tuntuu tulevan ryppäissä, joten viime aikoina harmittanut on myös ilmeisesti työn kuormittavuuden takia pettänyt selkä, jonka takia oon nyt ollu kohta kaksi viikkoa sairaslomalla. Kuukauden siedin tosi kovaa särkyä, joten ohjeistan jokaista menemäään lääkäriin ennenkuin paraneminen kestää näin kauan. Nyt näyttäis olevan jo valoa tunnelin päässä ja säryt kurissa. Kyllä sitä ihan erilailla arvostaa tervettä oloa, kun muutaman viikon elelee ihan jatkuvan säryn kanssa.

Vuosi lähenee loppuaan ja onkin ollu kyllä melkoinen vuosi. Elämän ja tunteiden koko kirjo on näyttäytynyt mun elämässä tänä vuonna ja voin kyllä todella sanoa eläneeni! :) Oon varmaan myöskin oppinut itsestäni ehkä eniten tähän asti, ja myös muista ihmisistä. Paljon on tullut viime aikoina pohdiskeltua elämän suuntaa, valintoja ja päätöksiä, riskinottoa, uskaltamista ja sitä, mikä mun elämässä sitten onkaan loppujen lopuksi tärkeintä.


                                             Voin näin mystisesti ja ärsyttävästi todeta, että jonkinnäköistä uutta suuntaa mun elämälle on tässä havaittavissa enemmän kuin yhdellä osa-alueella, lisää tästä aiheesta seurannee kun asiat on vähän varmempia. Kunhan nyt ensin pääsis edes sinne omaan kotiin takaisin. <3

Kävin tässä läpi viime viikkojen kuvasaldoa, jos olis tänne kuvitukseksi jotain ja havaitsin, että suurin osa löytyy instragramista jo. Jos siis kiinnosta mua siellä seurailla niin täältä löytyy:  http://instagram.com/__miss__mimi

Olin koko instagram-palvelun suhteen aluksi tosi skeptinen, mut oon tykästynyt sitten kuitenkin siihen, että elämän pienien hetkien tallentaminen yhteen paikkaan on helppoa ja kuvia on kiva sieltä jälkeenpäin katsella muistellen kivoja juttuja.

Sitten viime merkinnän olen koukuttunut Sons Of Anarchy -tv-sarjaan (yks syy lienee Charlie Hunnam, namnam) sekä ryhtynyt iPhonen käyttäjäksi. Oon yrittänyt petrata vitamiinien ottamisessa, mutta ollu aivan liian laiska urheilemaan. Oon tosi altis kaamosmasennusoireille, tää pimeys vetää mun energiat todella alas. Tälläkin viikolla oon (osittain myös särkylääketokkurassa) nukkunut joka päivä kolmen tunnin päikkärit, mutta tänään ajattelin unien sijaan mennä lenkille ja siivota. Katsotaan tekiskö se energiatasoille parempaa kuin ne unet, jotka usein väsyttää vielä enemmän. Vinkkejä piristymiseen pimeän keskellä otetaan vastaan!

Semmosta sekametelisoppaa tällä kertaa tämä merkintä, taidanpa nyt oikeesti potkia itteni sinne lenkille, paranemaan päin oleva selkäkin tykkäis siitä varmasti. Yritän palata blogin pariin ahkerammin jatkossa, ihanaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

 1. Ehottomat peukut Sons of anarchylle... nimim. yks hunnam-kopion vahingossa omakseen saanut :) ja nuo selkäongelmat kannattaa todellakin ottaa tosissaan ennenku jotain pysyvää ja kroonista pääsee kehittyyn :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, en oo tottunu kommentteihin joten jääny ihan huomaamatta. :D Selkä pääsi onneks paranemaan levolla ja kipulääkkeillä, helpotusta tuonee myös siirtyminen töissä jälleen isompien lasten ryhmään.

   Ei varmaan auta toivoo et pukki tois mulle oman Charlien? Ei sillä et omaa mussua kuitenkaan vaihtaisin. :D <3

   Poista