maanantai 27. tammikuuta 2014

Maanantaiterveiset


Heippa vaan kaikille. Siltä varalta, että jollakin on ollut huono maanantai niin laitan kehiin mun tän hetken lempibiisin. Kuuntelupakko ja piristymistakuu! Toimii paremmin jos tanssit samalla kuten kaverit videolla. :D


"Come along if you feel like a room without a roof
Come along if you feel like happiness is the truth
Come along if you know what happiness is to you
Clap along if you feel like that's what you wanna do"Mun viikko on alkanut ihan kivasti. Palasin melkein neljän päivän sairaslomatauon jälkeen töihin ja lapsoset oli halein vastassa ovella. Kyllä oli ikävä ollut mullakin. :)

Nuhainen oloni hiukan töissä kyllä paheni, kurkku on ollut kipeä jo viikon ja joudun käyttämään töissä ääntä niin paljon, että voi olla, että tarvii loppuviikosta tehdä visiitti työterveyteen jos kurkku edelleen aristaa.

Tuossa kotiintullessa alkuillasta pääsi kyllä tympäsemään tuo keli, niin jäätävä viima, että sormet suli kunnolla vasta suihkussa tunti kotiintulon jälkeen. Nyt olis kyllä kesä jo tervetullut, taitaa meikäläisellä tulla aika pitkä odotus.. Tässä vaiheessa yleensä mua rupee talvi tympimään, eikö neljä kuukautta pimeyttä ja sadetta (oli se sitten lunta tai vettä) ja kylmää riitä. Erittäin iloinen oon ollut kyllä ilmojen lauhtumisesta, mutta ajatukset kävellä puolet kotimatkasta tyssäs kyllä jo työpaikan pihalla kun ekaksi oli tunnin seissyt siellä ja varjellut sormia irtijäätymiseltä. Mutta joo, minkäpä sille sääolosuhteille voi, eli tämän enempää tuskin säätilasta avaudun. Seuraavaksi varmaan kun olen iloissani kevätauringosta. :)

Maanantai on siis sujunut melko hyvin, vaikka eilen illalla ei oikeen tullut uni. Tais olla vieroitusoireita poikaystävän kainalosta. :) Helposti tottuu toiseen nukkumassa vieressä niin nykyään ne yksin nukutut yöt onkin niitä hankalampia. Vaikka Nuppu-neiti kyllä kovasti yrittää auttaa tulemalla unikaveriksi. Äiskä sitten vaan on tylsä eikä huoli toista naaman päälle nukkumaan.

Oon kyllä jo muutaman viikon nukkunut vähän huonosti, nukahtamisvaikeuksia on paljon ja heräilen yöllä pahimmillaan kahden tunnin välein enkä saa enää helposti unta uudelleen. Oon myös nähnyt todella eläväisiä unia, joista herätessä tuntuu, etten oo nukkunut ollenkaan. Jos jollain on siis vinkkejä nukahtamiseen tai hyvään uneen, otan mielelläni vastaan!

Maanantai-illan höpöttelyt tais olla siinä, mua odottaa vielä pyykit, tiskit ja luistimet tarvis kaivaa jostain kaapin uumenista, lasten kanssa mennään huomenna jäälle. :) Erittäin mukavaa maanantai-illan jatkoa ja tiistaipäivää teille kaikille, varsinkin sille yhdelle viralliselle lukijalleni. :D Kiitän mielenkiinnosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti