sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Ensimmäinen!

Niin liittyy tämäkin tyttö blogien ihmeelliseen maailmaan. Ihan uusi juttu tämä ei ole mulle kuitenkaan, 8 vuotta oon pitänyt päiväkirjaa sivustolla, joka ei kuitenkaan enää täytä sitä tarkoitusta, mitä varten päiväkirjan alun perin siellä aloitin. Kirjoittamista tekisi mieli kuitenkin jatkaa ja jonkunnäköinen kummallinen tarve sitä on jakaa elämäänsä julkisesti, joten tästäpä se kokeilu nyt sitten lähtee. Itsestään on aina niin mukavaa kirjoittaa!

Täytyy myöntää, että vähän jännää on. Edellinen nettipäiväkirjani on ollut auki vain tietyille ihmisille ja toiminut hyvinkin henkilökohtaisena kanavana ajatusten purkamiseen. Nyt täytyy opetella, että julkisesti ihan kaikkia samoja asioita ei voi ja kannata kirjoittaa. Jännittää myös, riittääkö minun elämästäni riittävästi juttua ihan kokonaiseksi blogiksi. :D Elämäänsä voi kyllä alkaa tarkastella ihan eri tavalla kun siitä kirjoittelee säännöllisesti..

Mikäli tätä vahingossa eksyy lukemaan joku muukin kuin meikäläisen tuttu, niin todettakoon että näiden tekstien takana on 28-vuotias turkulainen nainen. Työkseni teen tällä hetkellä lastentarhanopettajan hommia. Tämän vuoden asiana olis ahertaa männä vuosina aloitettu sosionomin tutkinto loppuun, jotta vois miettiä mitä tällä elämällä oikeestaan haluaakaan tehdä. Työstäni en ihan hirveästi täällä voi kirjoitella vaitiolovelvollisuuden takia. Toistaiseksi oon tästä työstä ihan tykännyt, paljon pahempiakin työpaikkoja varmasti on, mutta on kuitenkin paljon muutakin mitä haluaisin tehdä. Tuo lähestyvä kolmekymppiä ikävuosissa varmasti vähän vaikuttaa tähän pohdintaan…

Työni on aika vaativaa sosiaalisesti ja henkisestikin kuluttavaa, joten vapaa-ajallani otan mielelläni rauhallisesti. Tykkään koti-illoista ja itsekseni puuhailusta, kuten kynsitaiteesta, ruuanlaitosta, lukemisesta, musiikinkuuntelusta ja kirjoittamisesta, mutta välillä sosiaalisemmatkin aktiviteetit ihmisten ilmoilla on mieluisia ja biletyskin on aika ajoin tosi jees, joskus on niin kiva laittautua kunnolla ja päästä tanssimaan hyvässä seurassa. Nyt talvella houkuttaa helposti vain koti-illat työpäivän jälkeen, keväällä ja kesällä tulee huomattavasti helpommin lähdettyä lenkille, kaupungille ja muiden ihmisten seuraan. Sitä jo kovasti kaivaten! Tämän kevään projekti olis aloittaa jokin uusi liikuntaharrastus, todennäköisesti uinti+kuntosali. Tästä projektista lisää myöhemmin! Nyt se on pakko aloittaa kun se lukee täällä. ;)

Jokapäiväiseen elämääni tärkeimpinä ja rakkaimpina kuuluvat höpsö kissanpentuni sekä maailman ihanin poikaystäväni, joka tekee jokaisesta päivästä vähän onnellisemman. :)

Tässä esittäytyy rakkaimmistani toinen, Nuppu 8kk. Neiti tulee esiintymään blogin puolellakin varmasti silloin tällöin. :)
Noiden kahden rakkauspakkauksen lisäksi elämän tärkeimpiä asioita on musiikki. Soitin monet vuodet pianoa ja pari viimeistä näistä vuosista kävin myös laulutunneilla. Omaa pianoa ei tällä hetkellä löydy, soittaminen rajoittuu juuri nyt työpaikan muskareihin ja laulaminen satunnaisiin lauantai-illan karaokehetkiin. :D Haaveissa kuitenkin on et joskus vois musiikkiin vielä panostaa enemmänkin ajastaan, jää nähtäväksi jääkö se vain haaveeksi. :) Musiikinkuuntelussa olen hyvinkin intohimoinen, lempibiisi voi soida kymmeniä kertoja päivässä. Musiikkimakuni on aikalailla laidasta laitaan. Suurimmat suosikit löytyy kuitenkin tällä hetkellä suomiräpin puolelta.Musta on kuoriutunut itsestänikin ihan suvereeni räppäri, annan mielelläni taidonnäytteitä!


Aasialainen popmusiikki ja -kulttuuri kuuluu myös harrastuksiin jo monen vuoden ajalta, lempibänditkin löytyvät Japanin ja etelä-Korean suunnalta. Mainittakoon tässä että multa löytyy myös arkipäivän japanin kielitaito ja työharjoittelukokemus Tokiosta. :) Eräs suurimmista unelmasti on päästä vielä uudelleen Japaniin, edellinen reissu katkesi ikävästi suureen maanjäristykseen ja tsunamiin. :/

Musiikin lisäksi intohimoni on ruoka, sekä sen syöminen että valmistaminen ja ilmeisesti ihan taitoakin ruuanlaiton saralta löytyy. Liikunta on muutaman vuoden ajan kuulunut tärkeänä osana elämään, viime kuukaudet on kuitenkin muu elämä vienyt vähän liikaa sijaa liikunnalta, toivon mukaan tänä keväänä asia palaa taas oikealle tolalleen! Lukeminen on ollut mulle pienestä asti rakas harrastus, viime vuonna sain rakkauden tähän harrastukseen takaisin, joten kirja löytyy vapaa-ajalla kädestä aina silloin tällöin. :) Jonkin verran tulee kateltua myös leffoja ja tv-sarjoja, lemppareimpina mainittakoon Ensisilmäyksellä, Valehtelevat viettelijät, Sinkkuelämää, Gossip Girl, Vampire Diaries ja Big Bang Theory. Niin ja Pientä pintaremonttia, koska siinä on ihana Aleksi Sariola. :D


Ai niin, meinasin unohtaa sen yhden tärkeimmän harrastuksen, mistä varmaan materiaalia blogiin saa hyvinkin! Innostuin nimittäin pari vuotta sitten parin blogin innoittamana kynsitaitelusta. Siitä vois melkein kirjoitella ihan oman merkinnänkin myöhemmin.

Tämä lienee riittävän kattava kuvaus minusta, kiitos kaikille jotka luki tähän asti! Lopuksi pakollinen minäkuva, jos tätä nyt tosiaan joku minulle tuntematon lukee ja pärstä kiinnostaa. Mulla on tämä viikko mennyt sairastellessa, töistäkin jouduin olemaan pois melkein koko viikon. Huomenna palaan taas minäkin sorvin ääreen, ainoa huolenaihe on kestääkö ääni, mutta kokeiltava on. Oikein mukavaa viikkoa kaikille teillekin! :)                                                                                                                           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti