torstai 10. joulukuuta 2015

In the year 2015

Aika kiitää tällä hetkellä kyllä ihan käsittämätöntä vauhtia :O Kahden viikon päästä ollaan jo joulussa, kolmen viikon päästä vaihtuu vuosi. Tapanani on ollut aina summata mennyt vuosi blogiin/päiväkirjaan, ja sen oon tässä ajatellut nyt tehdä. Koska mikäli vanhat merkit yhtään paikkaansa pitää, aika menee niin hurjaa vauhtia, että vuosi vaihtuu jo ennen kuin ehdin taas tänne asti.

Eli siis, seuraavassa vuoden 2015 mukanaan tuomat ajatukset ja parhaa muistot.

Tänä vuonna aloitin mun nykyisessä työpaikassa, josta on tulossa mun pitkäaikaisin työsuhde tällä alalla. Mietin tossa äsken, että onko siitä muka jo vuosi ja samalla vain vuosi. Saman lapsiryhmän kanssa on nyt tämä vuosi menty ja kyllähän se on niinkuin toinen perhe. Ei oo aina helpointa ollut, mut ne hyvät hetket sit tietenkin sitäkin parempia. Joka päivä vihataan, rakastetaan, itketään, nauretaan, kiukutellaan ja halitaan. On se vaan niin, että vaikka toi työ kuluttaa, niin aika vaikee on elämää ilman sitä kuvitella.

Tänä vuonna muutin omakotitaloon ja oon rakentanut yhteistä kotia ihanan mieheni kanssa. Meille on muodostunut turvallinen ja onnellinen koti. Oon opetellut uusia taitoja tulen tekemisestä puutarhanhoitoon ja löytäny itsestäni aikamoisen kotoilijan. Elämä on muuttunu aika paljon, mutta kaikki on asettunu aika luonnollisesti uomiinsa kuitenkin. Näin sen pitikin mennä.

Tänä vuonna oon saanut uusia ystäviä ja se on ihan huippua!

Tänä vuonna oon myös hyvästellyt. Niin se vaan menee, että ihmisiä tulee ja menee. Hyvästelin myös mun ihanan pienen kaupunkikodin, siihen aikaan mahtui niin paljon muistoja! Onneksi uusia ihania tulee täälläkin. :)

Tää vuosi on elämänmuutoksista huolimatta ollut ehkä tasapainoisin pitkiin aikoihin. Aika paljon oon huomannut sen, mikä elämässä on oikeasti tärkeää ja vaalinut niitä asioita.

Tänä vuonna täytin 30. Hetken hirvitti, nyt tuntuu taas ihan hyvältä. Tässä ja nyt on just hyvä.

Vuotta vaihdan hyvillä mielin. Kaikella todennäköisyydellä ensi vuodesta tulee yksi tärkeimmistä vuosistani. Odotan innolla.


Sitten sikin sokin ripoteltuna, vuoden parhaita asuja, tyyppejä, ruokia, maisemia, hetkiä, muistoja, biisejä.
 


 
                                                     
                                      

                                      
On se tämä elämä vaan niin ihanaa. :) Kivaa joulunodotusta ja jännittävää uutta vuotta kaikille teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti