sunnuntai 18. lokakuuta 2015

30 and fabulous

Jahas, se olis sitte eka blogimerkintä kolmekymppisenä. Tulihan tota merkkipaalua juhlittua oikeen moneen otteeseen. Onhan se ajatuksia herättänyt elämän suunnasta ja siitä mitä sitä sitte oikeesti haluaa. Ehkä sitä moni havahtuu tässä vaiheessa siihen, et ei tässä enää nuorruta, minä ainakin. Tärkeintä on et on hyvä olla, ja sen eteen haluaa tehdä töitä, ja sellaisia päätöksiä mitkä edesauttaa hyvää oloa ja tasapainoa.           

En nyt tiedä voiko tätä ikäkriisiks kutsua, mut paljon on tullut asioita pohdittua juurikin sen pohjalta, miten tärkeää on et voi pääasiassa nauttia jokaisesta päivästä eikä halua enää tavallaan tuhlata aikaa ajatellen, että kyllä mä sitten joskus. Mutta, askel ja päivä kerrallaan, katsellaan mitä tulevalla on taskussaan ja miten siihen itse keksii vaikuttaa. :)

Niin moni asia loksahti melko yllättäen kohdalleen viimeisen vuoden aikana, et siitäkin on kai aika hämmentynyt vieläkin. Oon saanut, ja on mahdollisuus saada sellasia asioita, joista pitkään haaveilin kaikkein eniten. Välillä musta tuntuu, että oon saanut niin paljon, etten oikeen osaa tai ehdi edes iloita kaikesta. Positiivinen ongelma kai sekin.

Onhan se ikä tosiaan vaan numero, vaikka sitä tuleekin nyt vähän eri tavalla ajateltua kuitenkin. Mulle sanottiin että kolmekymppiset on paljon tasaisempi kymmen kuin kaksikymppiset, joten eiköhän nämä päänsisäiset mylleryksetkin tästä tasotu ja asetu. Niin on elämä asettunut uomiinsa ennenkin, eikä sitä ainakaan ylimääräinen murehtiminen koskaan paranna.

Oikeena synttäripäivänä tuli oikeutetusti kippisteltyä kultahippukuoharilla lahjaksi saadusta samppanjalasista. :)

 

Mitäs sitte muuta viime aikoina?

Sain vihdoinkin uuden puhelimen!

 

Mieheltä synttärilahjaksi. Mies on kova tutkimaan hinta-laatusuhteita ja laitteiden ominaisuuksia, loppusuoralle puhelinta valitessa pääsi kolme luuria, joista vertailun voitti Huawei Honor 6. Paljon hyvää oon Huaweista jo pidempään lukenut, ja oon ollut tyytyväinen valintaan tämän parin viikon perusteella. Miellyttää niin luurin ulkonäkö kuin toimivuus ja ominaisuudet. Kotiin saapui samalla reissulla myös PS4, kun pitihän miehenkin joku lelu saada itelleen. :D

Viime viikonloppu oltiin Hesassa, vähän niinkuin mun synttärireissulla. Yövyttiin hotellissa, käytiin keskustassa syömässä ja reissun pääasiahan oli Hartwall Areenan Ela Show.
En nyt tiiä oonko hirveesti asiasta kirjoitellut mut viimeiset pari vuotta Elastinen on aika pitkälti ollut mun suosikkiartisti. Hänen musiikki on auttanut pysymään positiivisena vaikeissa elämäntilanteissa, ja arvostan aika pitkälle kaverin ammattitaitoa, positiivisuutta ja uskoa unelmiinsa. Aika hienoa oli todistaa sitä, miten 16 vuoden jälkeen mies veti areenan täyteen, ihan samalla energialla kuin pienemmilläkin keikoilla mutta täytti isomman tilan loistavasti. Showsta jäi tosi hyvä mieli, varsinkin kun Iso-H pääsi myös nauttimaan suosiosta ja Fintelligens sai arvoisensa kunnian. Eipä tuota keikkaa turhaan kahdeksaa kuukautta odoteltu, ja sitä varten Hesaan asti matkattu.

Syömässä käytiin Grill It -nimisessä mestassa ja tykättiin kovasti. Tsekattiin sama paikka Turussa mun synttärinä, ja oli kyllä yks parhaista ravintolakokemuksista meille molemmille. Turussa paikka sijaitsee Marina Palacen alakerrassa Linnankadulla, jos jotakuta kiinnostaa tsekata. Voin lämpimästi suositella, aivan loistavaa ruokaa, erittäin hyvää palvelua ja ihana tunnelma jokirantanäkymällä. Vähän fine dining -fiilistä, mut kuitenkin reilunkokoisilla annoksilla.

Jotta oma pärstä ei pääse kokonaan blogista unohtumaan niin kerrottakoon että sain äidiltä lahjaksi uuden automaattikihartimen, jota on tullut ahkerasti viime päivät kokeiltua, alla olevin tuloksin:


 Tykkään! Mun tukka on vähän vaikee käsiteltävä, tulee joko liian käkkärä tai sitte kiharat ei pysy vaan tolla uudella laitteella onnistuin, tuli kivat kiharat ja ne pysyi tosi hyvin, jipii! Tästä tuli mieleeni, että jossain vaiheessa teen varmaan merkintää mun kosmetiikka- ja kauneudenhoitosuosikeista, kyseinen osa-alue kun on aika lähellä mun sydäntä. Ja ehkä siitä joku muukin sais vinkkiä itelleen.

Oon ollut tässä viime päivät syyslomalla, aikalailla tarpeeseen on kyllä tullut. Mies on tehnyt pitkää työpäivää ja oon ollut lähinnä itekseni kotona, hoidellu taloutta, tehnyt ruokaa, lenkkeillyt, nukkunut pitkään ja lueskellut. Tällainen on ollut työn alla myös. :D

 

Siitä värittämisestä mainitsinkin aiemmin, mutta ei ollut kuvia näyttää, niin tässä muutama muu syksyn tuotos. On se vaan niin tehokas rentoutumiskeino!


Huomenna alkaa sitten taas työarki. Onneksi on ollut tosi nätti syksy, oon hirveän taipuvainen masentumaan ja väsymään pimeydestä, silleen varmaan vaikeimmat hetket vuodesta alkaa olla pikkuhiljaa edessä. Löydettiin onneksi nallekarkin muotoisia ja -makuisia monivitamiineja, niin niitä muistaa ainakin ottaa. :D

Kivaa alkavaa viikkoa hei kaikille ja jaksamista syksyyn! Minä yritän nyt saada väritettyä ton kukkakuvan loppuun ennenku loma on kokonaan ohi. :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti