keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Päivä kanssani vol. 2

No niin, vihdoin ja viimein puhelimeni suostui yhdistymään koneeseen ja sain kuvat käyttööni! Eräänä kiireettömänä sunnuntaina parisen viikko sitten kuvasin vähän päivääni. Tein suurinpiirtein vuosi sitten tällasen merkinnän myös, ajattelin nyt tässä raottaa vähän elämääni taas, koska aika paljon on erilailla kuin silloin!


 Nämä ekat kuvat ovat tässä demonstroimassa sitä, että heräsin (10.15) ja että vieressäni vielä kuorsattiin. :D Nousin sängystä noin yhdentoista aikaan, viikonloppuaamuissa parasta on kiireettömyys.
 Sängystä noustuani paijasin ekaksi nämä meidän karvaiset kaverit. :)
 Ja koska miekkonen vielä kuorsasi, päätin heittää ylipursuavista pyykkikoreista pyykit koneeseen (upouuteen kesällä ostettuun, kyllä kelpaa!) ja kerätä kuivat pyykit telineestä odottamaan kaappiin viikkaamista.


 Tiskipöytä näytti tältä, joten kasasin astiat koneeseen. Oon tietyistä asioista kodin siisteydessä hirveän tarkka enkä kestä yhtään sotkuista tiskipöytää. Viikonloppuisin tulee tehtyä kotitöitä aika paljon, niitä täällä omakotitalossa riittää, ja tietenkin enemmän muutenkin kun on enemmän kuin yksi asukki. Aika tasan meillä kotityöt jaetaan, tykkään vaan ite hoitaa heti ne asiat mitkä aiheuttaa verenpaineen nousua jos ovat hoitamatta. :D


 Kissa oli tällä välin mennyt piiloon. :DAloittelin seuraavaksi aamupalahommia tekemällä itse leipää, joka koostuu melko pitkälti ylläolevista aineksista. Me vältetään kotona aika pitkälti vehnää ja tää leipä onkin gluteeniton, lisäks tosi helppo tehdä.
Mieskin pääsi tällä välin ylös, joten koottiin aamupalapöytä, joka meillä näyttää viikonloppuisin aina tältä.  Yhteiset ruokahetket on meille tärkeitä muutenkin.Tsekattiin siinä sitten jakso Frendejä. Kohta ollaan kahlattu kaikki kymmenen kautta, en itse kyllä tiedä miten monta kertaa oon saman tehny. :D Oon aivan hardcore-fani ja osaan repliikitkin kaikki ulkoa.Tämä kuva tais demonstroida sitä, että siivosin seuraavaksi vessan? Laittautumista se ei voi kuvastaa, koska olin luonnontilassa koko päivän, melko harvinaista mulle. No, siinäpä on mun vessani näkymä kuitenkin. Meillä on siis kaksi vessaa, joista toinen on pääasiassa mun käytössä ja toinen miehen. Siinäpä yksi parisuhteen pelastajista! Tässä välissä laittelin kuivat pyykit paikoilleen. Kuvassa meidän pukeutumistila, joka on aivan rakkautta. Mistäpä tyttö muusta haaveilis kuin walk-in closetista. Seuraavaksi lähdettiin kävelylenkille, lähtiessä kuvasin meidän pihaa ja pihatien.

 Lenkin jälkeen tekikin hyvää lepuuttaa jalkoja hetken aikaa blogeja lueskellen.


 Viikonloppuisin lämmitellään yleensä saunaa. Meillä on siis sekä puulämmitteinen että sähkökiuas, josta tuota puulämmitteistä lämmitellään viikonloppuisin, koska se vie aika monta tuntia ennenkuin on käyttövalmis. Oon vasta tänä vuonna opetellut saunan ja takan lämmittämisen, nyt teen sitä mielelläni ja usein, jotenkin rauhoittavaa puuhaa.


 Saunan lämmetessä laitettiin ruokaa. Tää tais olla muuten viimeinen kerta kun tehtiin grilliruokaa, hyvää oli. Laitetaan tosi paljon ruokaa itse, lähes joka päivä, ja onkin tosi kivaa kun se on molemmille tärkeä ja mieluinen juttu. :)


 Viikonloppuisin myös yleensä aina imuroin, se oli vuorossa seuraavaksi. Meillä pitäisi melkein imuroida kaksi kertaa viikossa kun eläimistä lähtee niin paljon karvaa, mut yleensä jää kertaa viikossa. Isoon taloon onneksi hukkuu pienimmät pölyt hyvin. :D Niin ei sitte haittaa jos kiireessä ehtiikin vaan sen kerran viikossa imuroida.


                                                           
Tässä välissä päästiin saunaan, josta ei myöskään kuvia. :D Joten korvaukseksi kuva mun kynsilakoista, jotka päätyi kynsiin saunan jälkeen.


          
 Iltapalaksi tehtiin voileipien kaveriksi hedelmäsalaattia.


Kesän aikana uudeksi yhteiseksi harrastukseksi muodostui Guitar Hero, jota hakattiin vielä illan lopuksi. En ollut ennen kesää koskaan sitä pelannut, ja oon edelleen sitä mieltä että vaikein peli ikinä! Mutta alkaa se jo pikkuhiljaa sujua ja onhan se ihan hauskaa.


 Seuraavaksi pesin hampit, kuvassa myös lopputulosta kynsien lakkauksesta.


Ja kymmenen aikaan kömmin sänkyyn, koska maanantaiaamuna oli tiedossa aikainen herätys.


Semmoinen sunnuntai oli se! Kuvien laatu on vähän huono, kun toi käytössä oleva puhelin on tosiaan aika kökkö, mutta onpahan jotain taas dokumentoitu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti