keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Hyvät ja huonot uutiset

Pahoittelut blogitauosta, jos minua nyt joku osasi kaivata!

Täällä päässä elämässä tapahtuu tällä hetkellä aika paljon. Mielessä pyörivät niin pitkän aikavälin päätökset (tulevaisuuden ammatillinen suunta ja koulutus) kuin yllättäen ilmaantuneet muutokset (asunnon putkiremontti, äkillinen evakko ja haaveet uudesta paremmasta asunnosta). Töissä riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Jatkuva pimeys ja sade väsyttää ja masentaa, talvi tuntuu loputtomalta ja kevät toteutumattomalta haaveelta. Positiivisiakin asioita riittää toki, muutosten, päätösten ja ahdistuksen kyyneleiden keskelläkin vierellä tukevasti pysyvän poikaystävän rakkaus ja tuki sekä huhtikuussa alkava kummitätiys. <3

Pari kertaa oon käynyt avaamassa blogialustan, mutta päätynyt siihen, etten julkaise mitään. Oon törmännyt julkisen blogin ongelmiin, tekis mieli kertoa kaikki mutta kun ei voi niin en oo sitten kertonut mitään. Mieli teki kuitenkin kirjoittamaan ja joku tänne on käynyt kurkkimassakin, joten tiedoksi, että elossa ollaan ja blogikin varmaan kokee piristysruiskeen kun kevättä kohti mennään ja asiat vähän selkiytyy.

Nostan tämän merkinnän pääasiaksi musiikin ja muutaman tämän hetken lempibiisin, musiikki kun lähes poikkeuksetta piristää ja auttaa mua hurjasti jaksamaan. Palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti