sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Uusi vuosi

Melko mielikuvitukseton otsikko, mutta niin se vaan on, vuosi vaihtui ja niin teki myös työpaikka. Kolme päivää on käyty yksityisen päiväkodin lastentarhanopena ja hyvällä mielellä! Ennen ekaa työpäivää kyllä jännitti melkoisesti, mutta kyllä se siitä sitten lähti sujumaan, niinkuin aina ennenkin. Kumma kyllä miten monta eka työpäivää itelläkin jo on takana ja silti aina vaan tuppaa jännittämään. Ilmeisesti kyllä jotenkin tervettä, pelottavampaa kai olis jos mikään ei tuntuis missään.

Kerrottakaan julki nyt uuden vuoden kunniaksi myös blogin puolella, että elämääni viime kesänä eksynyt mies on pysynyt kuvioissa ja tapailu on syventynyt parisuhteeksi. Iloa ja onnea elämääni siis tuo tämä ihminen, jonka kanssa on hyvä olla. :)"On tammikuu, pitkä ja tipaton
Tammikuu, synkkä ja hipaton
Vain sinusta oon selvästi päihtynyt
Tähän elämään uudesti syntynyt"

Vuosi vaihtui hyvässä seurassa ruokaillen. Suosittelen turkulaisille Stefan's Steakhousea, jos ette siellä vielä oo vierailleet, maultaan ehkä parasta ruokaa, mitä oon syönyt. Ihan opiskelijabudjetilla ei tosin kyseiseen paikkaan kannata lähtee, mutta tällä kertaa kyllä laadusta kannatti maksaa. Turku myös yllätti positiivisesti ilotulituksillaan, ja vuosi vaihtui numeroon 2015 oikein hyvillä mielin.

Joululomalla pääsin kyllä oikein kunnolla lomafiilikseen ja arkirytmiin palaaminen on ottanut aika koville. Arkea piristämään vietettiin eilen tyttöjen kesken iltaa kera mun uuden ihanan kahvikoneen, jonka sain joululahjaksi. Kahvidrinkkien jälkeen käytiin leikkimässä kesää Bar Papussa margaritakannujen avustamana. Ja kiva ilta oli! Tämän tytön tammikuu ei siis kuitenkaan oo ihan niin tipaton ja hipaton kuin edellä oleva biisi antaa ymmärtää. :)

                                             


                                              

Talvi näyttää välillä parhaita puoliaan ja välillä huonompia ja kyllä se kevään ja kesän odottelu on jo kovasti käynnissä. Joulu oli onneks aivan unelma kelien puolesta täälläkin, samoin tämän viikon alku.

En oo pahemmin harrastanut mitään uuden vuoden lupauksia. Uusi vuosi harvoin muutenkaan tuntuu niin suurelta muutokselta, yleensä ne on mulla aina ollut syksyisin. Tänä vuonna on vähän eri asia, mutta lupauksia en oo ajatellut tehdä kuitenkaan. Mun mielestä elämänmuutos, jonkin asian lupaaminen, muuttaminen tai unelmien toteuttaminen ei vaadi sitä, että vuosi on vaihtunut. Sen kaiken voi, ja pitää, tehdä milloin vaan.


Mun pääasiallinen tavoite koko ajan on elää elämääni mahdollisimman onnellisesti, päivä kerrallaan. Nauttia hetkistä, koska se mitä on nyt, on ainoa mistä elämässään voi olla varma. Tärkeää on myös oppia niistä huonoista ja vaikeista ajoista, ja arvostaa sitä hyvää mitä itsellä on. Tämän ajattelun avulla oon ajatellut elää myös tätä vuotta.

Tänä vuonna haluaisin harrastaa enemmän liikuntaa ja syödä terveellisemmin. Elämäntavat on hiukan repsahtanu muutaman vuoden takaisesta, kiireen, parisuhdevaikeuksien, väsymyksen, elämänmuutoksien, minkä ikinä takia. Tänä vuonna haluaisin pitää omasta hyvinvoinnista huolta paremmin.

Muita tavoitteita ei sitten oikeastaan ole. Haluan nauttia elämäni ihanasti ihmisistä ja hetkistä. Toivon, että uusi työ on sellainen, mihin meen joka päivä mielelläni ja että tästä vuodesta tulee vähintäänkin yhtä ihania muistoja kuin viime vuodesta, ja vähän helpompi muiden elämänkokemusten puolesta. :)

Toivon teille kaikille ihanaa alkanutta vuotta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti